Rørosekspressen - buss Trondheim - Støren - Røros

Rørosekspressen ble i sin tid kjørt av NOR-WAY Bussekspress. Pr. april 2014 ser det ut for at NOR-WAY Bussekspress ikke lenger kjører ruta. Men selvsagt kan du ta buss fra Trondheim til Røros. AtB forvalter ruta. AtB er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken i Sør-Trøndelag.

I flg. trondelag.com er Rørosregionen kjent for "...både verdensarv og den vakre naturen i nasjonalparkene Forollhogna og Femundsmarka. Her finner du en enestående kulturell og historisk arv, rammet inn av den opplevelsesrike naturen på en måte du ikke kan oppleve andre steder."

Lenke til side for nedlasting av rutetider for buss mellom Trondheim og Røros, se rute nr. 340.

Her finner du lenker til noen vilkårlig valgte bussruter i Trøndelag:

- Rutetabeller og rutekart for buss og bestillingstransport i regioner i Trøndelag, levert av AtB.no - AtB gir oss lenker til regionale bussruter for Trøndelag og Trondheim. Her finner du for eksempel lenker til Nettbuss Trøndelag sine ruter og til andre regionbusser i Trøndelag. Flere av disse går til og fra Trondheim. - bybuss.com gir oss bussruter for Trondheim, både bybussruter og andre bussruter for Trondheim.

Les mer om Trondheim.

snarveier til andre bussekspresser
Grenlandsekspressen   Lofotekspressen   Rørosekspressen   Sør-Vestekspressen   Sørlandsekspressen   Værnes-ekspressen  
Ekspressbusser i:             Midt-Norge             Nord-Norge             Oslo             Sørlandet             Vestlandet             Østlandet
vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2018