Rørosekspressen - buss Trondheim - Røros

Rørosekspressen ble i sin tid kjørt av NOR-WAY Bussekspress. Pr. april 2014 ser det ut for at NOR-WAY Bussekspress ikke lenger kjører ruta. Men selvsagt kan du ta buss fra Trondheim til Røros. AtB forvalter ruta. AtB er administrasjonsselskapet for kollektivtrafikken i Sør-Trøndelag.

I flg. trondelag.com er Rørosregionen kjent for "...både verdensarv og den vakre naturen i nasjonalparkene Forollhogna og Femundsmarka. Her finner du en enestående kulturell og historisk arv, rammet inn av den opplevelsesrike naturen på en måte du ikke kan oppleve andre steder."

Lenke til side for nedlasting av rutetider for buss mellom Trondheim og Røros, se rute nr. 440.

Her finner du lenker til noen vilkårlig valgte bussruter i Trøndelag:

- Her kan du laste ned rutetabeller for buss, trikk, båt og tog. Les også om bestillingstransport. Klikk deg inn på riktig område i Trøndelag eller bruk reiseplanleggeren. Levert av AtB.no - "Her kan du se og laste ned rutetabeller for buss, trikk, fleksibel transport, båt og tog i Trøndelag." Flere av disse går til og fra Trondheim. Av atb.no. - bybuss.com gir oss bussruter for Trondheim, både bybussruter og andre bussruter for Trondheim.

Les mer om Trondheim.

Snarveier til andre ekspressbusser:
Elverumsekspressen   Grenlandsekspressen   Lofotekspressen   Rørosekspressen   Sør-Vestekspressen   Sørlandsekspressen   TIMEkspressen   Værnes-ekspressen  

Ekspressbusser i:       Trøndelag      Nord-Norge      Oslo      Sørlandet      Vestlandet      Østlandet

Snarveier til andre transportmidler med ekspress i navnet:
Kystekspressen Trondheim - Kristiansund  

Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2024