Værnesekspressen - buss Værnes - Trondheim

Værnes-ekspressen, populært også kalt Værnesekspressen, kjører fra sentrumsområdet i Trondheim til Trondheim lufthavn Værnes. Avgangene fra Værnes er i stor grad tilpasset flyankomstene på Værnes.

Lenke til side for søk etter rutetider for Værnes-ekspressen. Velg hvor du ønsker å reise fra og til, og dato, så finner du rutetider.

Her finner du lenker til noen vilkårlig valgte bussruter for Trondheim:

- "Her kan du se og laste ned rutetabeller for buss, trikk, fleksibel transport, båt og tog i Trøndelag." Flere av disse går til og fra Trondheim. Av atb.no. - vaernesekspressen.no reklamerer med følgende: Kjøp billett på nett, det lønner seg. Selv om Værnesekspressen er det raskeste alternativet til og fra Værnes, kan det oppstå trafikale hindringer i form av ulykker eller trafikktopper. - Nor-Way Bussekspress kjører en rekke strekninger i Sør-Norge. Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim er noen av byene selskapet kjører mellom.

Trondheim lufthavn Værnes ligger i Trøndelag.

Snarveier til andre ekspressbusser:
Elverumsekspressen   Grenlandsekspressen   Lofotekspressen   Rørosekspressen   Sør-Vestekspressen   Sørlandsekspressen   TIMEkspressen   Værnes-ekspressen  

Ekspressbusser i:       Trøndelag      Nord-Norge      Oslo      Sørlandet      Vestland      Innlandet

Snarveier til andre transportmidler med ekspress i navnet:
Kystekspressen Trondheim - Kristiansund  

Vipps Nord-Troms Web Om tjenesten - Om personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023